Echipa noastră 

Profesionalism, atenţiă faţă de pacienţi, tarife accesibile, raport calitate-preţ 

O echipa cu experienta, specializata pe toate domeniile medicinei dentare pentru a putea asigura servicii medicale avansate.

Dr. Florentina Cuignet-Miron

Manager General, Medic Dentist la Spitalul de Urgență pentru Copii "Sfântul Ioan" Galați, Universitatea "Dunărea de Jos" Galați, Facultatea de Medicină și Farmacie

Dr. Irinia Marinovici, Medic Dentist, Facultatea de Stomatologie, USMF "Nicolae Testemitanu", Chişinău

Dr. Laura Mogoș, Medic Dentist, Universitatea "Dunărea de Jos" Galați, Facultatea de Medicină și Farmacie

Roxana Stan, Asistent Medical

Dr Irina MARINOVICI

Dr Laura MOGOȘ

Dr Florentina CUIGNET-MIRON

Clinica noastră beneficiază de cele mai noi aparate pentru îngrijire, pentru ca pacienții noștri să se simtă în siguranță.

Scaune dentare echipate cu camere video intra-orale, lămpi pentru fotopolimerizare cu LED și turbine cu fibră optică.

Intrare si sala de așteptare

Echipament Cabinet

În Clinica Dentara Dr Miron FAMILY SMILE ai tratamente dentare inovatoare cu micromotorul VDW GOLD RECIPROC, un micromotor endodontic inovativ cu apex locator incorporat.

Printr-o miscare de reciprocitate, micromotorul VDW GOLD RECIPROC BLUE prepara usor, sigur si rapid canalele. Face posibila prepararea canalelor anatomice dificile cu rezultate predictibile folosind un singur ac asigurand pacientului un confort si un traumatism minim FARA DURERE. Aceste tehnici moderne permit siguranta manoperelor si scurtarea timpului de lucru.

În Clinica Dentara Dr Miron FAMILY SMILE totul este 100% steril.

Respectăm cu stricteţe procesul de sterilizare al instrumentarului medical, de la cea mai mică freză până la cel folosit în chirurgia dentară. 

Echipa noastră medicală petrece zilnic 3 ore ambalând şi sterilizând separat fiecare obiect medical pentru ca totul să fie 100% sigur pentru tratamentele stomatologice.